Свързани текстове: Капитал: Бюджетът е с дефицит от 780 млн. лв.

...
Свързани текстове: Капитал: Бюджетът е с дефицит от 780 млн. лв.
Коментари Харесай

Правителството увеличи заплатата на Румен Спецов с 1000 лв.

Свързани текстове:  " Капитал ": Бюджетът е с недостиг от 780 млн. лева през септември. Спадат постъпленията от Данък добавена стойност

Изпълнителният шеф на Националната организация за приходите (НАП) ще получава заплата от 7000 лева от 1 октомври, реши през днешния ден държавното управление. Това е първа смяна на съществена месечна заплата за длъжността след 2021 година До момента главното месечно заплащане на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите е било в размер на 6050 лева

При взимането на решението е регистрирана спецификата на работа и отговорностите на изпълнителния шеф, както и приносът на ръководителя на Национална агенция за приходите за сполучливото осъществяване на главните стратегически и оперативни цели на приходната организация, свързани със събираемостта на приходите, доброволното осъществяване на отговорностите на данъчно задължените лица и развиването на предоставяните електронни услуги от организацията.

Общо за увеличение на възнагражденията на чиновниците в Националната организация за приходите (НАП) и в Агенция " Митници " са планувани 25 млн. лева С решението се осъществя цялостна политика по приходите в приходните организации, като ще се усъвършенства салдото в равнищата на заплащането на чиновниците в двете институции, се споделя в известието на държавната осведомителна работа.

Взема се поради, че организациите подхващат от ден на ден ограничения за рационализация и адекватност на администрацията за осъществяване на заложените проекти за доходи и тяхната събираемост. Увеличението на заплатите на чиновниците ще сътвори условия за усилване на мотивацията за осъществяване на задачите на приходните организации, се показва още в известието.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР